YENİ Master League Para Hilesi: SponZor (İNANILMAZ KOLAY)

YENİ Master League Para Hilesi: SponZor (İNANILMAZ KOLAY)

SPONZOR MASTER LEAGUE MONEY EDITOR v1.5.1
+ VIDEO TUTORIAL

Arkadaşlar, bundan önce Master League’deki paraları çoğaltmak için Quick Money Editor kullanılıyordu. QME, oldukça zahmetli ve karmaşık bir program olduğu için, pek çok kişi bu yöntemden faydalanamıyordu.

Fakat artık SponZor Master League Money Editor var. Bu program sayesinde, transfer sezonunu beklemeden, hafta kaybetmeden, sadece bir dakika içinde paralarınızı istediğiniz kadar çoğaltmak çocuk oyuncağı!

Yeni versiyonla programda düzeltmeler ve yenilikler yapılmıştır. Programın çalışma mantığı iyileştirilmiş ve stabilitesi yükseltilmiştir. Windows Vista ve PES 2009 v1.00 ile nadiren de olsa yaşanan sıkıntılar giderilmiş ve programın artık sorunsuz çalıştığı kaydedilmiştir.

Program test edilmiştir: Sorunsuz çalışmaktadır ve kesinlikle virüs yoktur.

İNDİRECEĞİNİZ PAKETTE KULLANIM KILAVUZU VE VİDEOLU ANLATIM MEVCUTTUR.

DOWNLOAD: SponZor v1.5.1 + VIDEO TUTORIAL

PROGRAMI KULLANMANIN 1. YOLU:

PES 2009’u çalıştırıp, Master League’e girerek istediğiniz oyunu yükleyin veya yeni bir oyun açın. Ardından “alt+tab” kombinasyonuyla masaüstüne dönüp, SponZor programını çalıştırın.

Sağ taraftaki boşluğa, şu an sahip olduğunuz parayı tam olarak girip, “Check” butonuna basın. Karşınıza “Bank account ready.” şeklinde bir mesaj çıkacaktır. Ardından sahip olmak istediğiniz para miktarını yazıp, hemen altındaki “Donate” butonuna tıklayın. Bu sefer “Money transfer successful!” mesajını göreceksiniz.

Tebrikler, paranız kullanıma anında hazır olacaktır. Artık programı kapatıp oyuna dönebilir ve futbol dünyasının yeni Abramovich’i olabilirsiniz.

PROGRAMI KULLANMANIN 2. YOLU:

PES 2009’u çalıştırmayın. Sadece programı açıp, sağ üst taraftaki “Open” butonuna tıklayın. Belgelerim klasöründe “…KONAMIPro Ecolution Soccer 2009save” dizininde bulunan Master League save dosyanızı açın. Bu dosyanın ismi “PES2009_MLxx.bin” şeklindedir, “xx” ibaresi yerine herhangi bir sayı gelebilir.

Save dosyası açılınca, “Bank accound ready!” şeklinde bir mesaj belirecek ve program, o kayıtta sahip olunan parayı otomatik olarak algılayacaktır. Size kalan, sadece dilediğiniz tutarı yazıp, “Donate!” butonuna basmaktır. Yeni paranız, birkaç saniye içinde Master League hesabınıza yüklenecek ve ekranda “Money transfer succesful!” mesajı belirecektir.

İşte bu kadar! Artık programı kapatıp oyuna girebilir ve hızla transfer pazarına dalabilirsiniz!

DOWNLOAD: SponZor v1.5.1 + VIDEO TUTORIAL

Son güncelleme 27.01.2009, 15:38 tarihinde Lailage tarafından yapıldı.

6 thoughts on “YENİ Master League Para Hilesi: SponZor (İNANILMAZ KOLAY)”

Leave a Comment